Schreib einen Kommentar ins Gästebuch
Gästebuch :S H I P P E N D A R R Z s. gone WILD
Müeetere
1188581890000
Howdy fresh fart!
still all cool 'round you, enjoining your last days in brizzy? try to catch up with your drinkin'skills, cause when you're back, there's somebody (me, of course)you can measure with again...;D we've to organize then our getting back together party and ozz photo session! that's going to be huuuuuuge! cya soon old, filthy, doughy, reeky and indecent testiclehead!
cheeers second part of sshhippppendarrzzz!
cheeers second part of sshhippppendarrzzz!
1187619227000
Hallöchen Heintie
Alles klar? De Flaubini ond ech hend höt weder afo schaffe, auso genauer gseid ech schaffe ond er pennt i de Kartoncheschte, wie das ou emmer eso esch.
Hey gniesses nochli, es god jo nömme so lang wies emou gange esch, dass du ändlech weder heichonsch
Mer mögid fascht nömme gwarte.
Alles liebi ond bes gli dini Schwöschter Tschuaniti und Penntüte Flaubinien
Mer mögid fascht nömme gwarte.
Alles liebi ond bes gli dini Schwöschter Tschuaniti und Penntüte Flaubinien
Ellen-Bellen
1187015823000
aloha heinzifer
....mersi emmer för dini usfüherleche reiseberechtis. do geid aber grad chlei ebbis. ui, schade för en pedda, jetzt muesser scho hei. gniess es doch o no äs bitzali för än.
heb di warm u sorg dezue
servuserl, ellen
heb di warm u sorg dezue
servuserl, ellen
1186496986000
Hey Pedda!
Der Countdown läuft - nur noch ein paar Tage, dann bist du wieder in der Schweiz! Ich hoffe, dass du die letzten Tage in Sydney noch geniesen kannst!
Man sieht sich am Sonntag
Man sieht sich am Sonntag
1186473469000
Hoi Heinz: Hoffe, dass der s'Reise im Süde Spass macht ond s'Wetter guet mitspielt....
Hoi Sevi: Danke för Karte vo Sydney...mer hend eus riesig gfreut!!!!
Ech wönsche euch witerhe viel Spass in Down Under...wenn ech euchi Bilder gseh, chomi grad weder Fernweh öber... Gniessids...
Grüessli
Helen
Hoi Sevi: Danke för Karte vo Sydney...mer hend eus riesig gfreut!!!!
Grüessli
papps
1185986291000
Hallo Sevi,
toll was ihr alles in diesen Monaten erlebt habt. Freue mich mega, wenn du zurückkommst. Wird dann echt heavy mit der Schule, aber das packst du schon. Liebe Grüsse Pappi
Corina
1185633356000
Hei buaschn!
Ich schaetz mal ihr habt euch schon getrennt, aber Heinzi des packst du locker so ganz alleine im grossen weiten Australien!!!
Ja, ja habs euch jedoch noch net gesagt, da ich net wollt dass es viele wiessen (also bitte auch nicht im Facebook darueber schreiben), aber bei mir ist meine Reise auch schon in einer Woche vorbei((!!!
Flieg frueher heim, da meine genick probleme net besser bzw. schlimmer geworden sind und ich unbedingt meine mama ganz ganz gross ueberraschen moecht!!
ich wuensch euch noch viel spass!!!
Und meldets euch mal!
Lg, von der fleissig trainierenden suferin des Diandl
ich wuensch euch noch viel spass!!!
Und meldets euch mal!
Lg, von der fleissig trainierenden suferin des Diandl
Ellen-Bellen
1185430285000
aloha zämen...
...dat macht jo emmer mächtig schpass, ücheri brechtli z'läse. dr oberhämmmer. messsi messsi viu mau )
gähns wiiters so düüüren u fröiid üch eifach dra.
cheers u veeu gfröits u veeeu liäbs
ellen-bellen-chsp.
gähns wiiters so düüüren u fröiid üch eifach dra.
cheers u veeu gfröits u veeeu liäbs
ellen-bellen-chsp.
Sirene
1184762954000
hello friends
ech hoffe ehr hend üche charre chönne vertschutte ond es lauft sowiit alles guet??!
beda, freu mi wenn scho gliiner häichonsch als plant. ned nor ech freue mech, gäll mättu?
do hemmers guet. de sommer chond ond god. aber wer weiss, vellecht esch jo au no schön warm wenn du weder do besch...
heinz, der wönschi no vel spass im outback!! gniess es!
möcheds guet, blibed gsond ond passed uf
glg Sirene
heinz, der wönschi no vel spass im outback!! gniess es!
möcheds guet, blibed gsond ond passed uf
glg Sirene
Frigor
1184165020000
hey michis,
sitzte hie im labor und hä gedeicht, jetz müessi mal ga lüege was di so mächent. gseht ja seeehr geil üs! bi richtig nidisch! ( gnieset di ziit im warme australie nu, hie isch chalt und sehr rägnerisch! der fabia en liebe grüess wener schi negsch mal gseht. häbet cha sorg! grüessji frigor!
1183918000000
Hallo Sevi, ganz toll was ihr alles so erlebt im dürren Australia. Hoffentlich reicht die Knete noch möglichst lange und sonst sind wir auch froh, wenn wir Euch wieder in die Arme schliessen können. Pepps
Rolf Knie
1183898750000
Ciao Buebe !!
Ich bins wiedermal, Rolf Knie, es kakt mich langsam aber sicher an mit den Elefanten ... , darum bin ich wiedermal bei eurer Site vorbeigecheckt...
hahah konnte mich fast nicht mer erholen von euren Golfvideos ... echt erste sahne... ;=))
Also, machts gut & bis bald,
In Ehren, Patrick
Also, machts gut & bis bald,
In Ehren, Patrick
des diandl:-)
1183818970000
Hei, jungs! is ja sau geil was ihr da so alles machts und bei mir kommen da auch wieder alte errinerungen hoch!
War nun 5wochen in Thailand, doch leider konnt ichs net so geniessen, da ich fuer 3wochen krank war!
Aber nun bin ich wieder gesund und gestern mit voller energie in BALI angekommen.
Kuta is total ne Party city net so meins, deswegen werd i morgen mal schaun, dass ich in den Jungel kommen!
oder doch am Beach bleiben und surfen?
Hab gestern einen netten Australischen surfer kennen gelernt und der geht mit mir morgen vielleicht surfen, wird sicherlich irre lustig. Mal schaun was sich so ergibt.
Wo geht eure naechste Reise hin? Bzw ja genau wann faehrt ihr eigentlich wieder heim in das schoene Schweizerlaendle?
bussale euer Diandl aus dem Oesiland
oder doch am Beach bleiben und surfen?
bussale euer Diandl aus dem Oesiland
1183311057000
Hoi zäme
dankä für eue Pricht und die schöne Föteli. Mags eu gune, dass es so schöne isch. Gnüssets no und hebet eu Sorg, das heisst, machets so wie bis jetzt.
Herzlich Mami
Herzlich Mami
corina
1183035532000
Hi jungs!
Ma da kann i ja richtig neidisch sein, auf euern Van!!
Wo seits denn grad hin des weges?
Mir gehts guti, bin seit einer woche in chiang mai und fang am montag endlich fuer 10tage die masseur schule an. Jupi!
Wenn ich dann mal zur euch in die schweiz komm, kann ich euch so eine richtige thaimassage verpassen!
wuensch euch noch was und auf jedenfall viel spass mim van!!
Bussale corina
Ma da kann i ja richtig neidisch sein, auf euern Van!!
Wo seits denn grad hin des weges?
wuensch euch noch was und auf jedenfall viel spass mim van!!
Bussale corina
1182460453000
Hallo Ihr zwei Reisetanten ( Furzkanonen)
Ha dänkt, üches Gäschtebuech hed scho lang nüd meh
z Frässe gha,drom gebi doch chli Fueter.
Ech hoffe üche Bus, louft emmer no ond er chönd das schöne Australie entdecke. Be üs gots ou rechtig Sommerferie zue. D Brötlipartys stönd ah.
För üchi witerreis wönschi üch, ganz interessanti ond erläbnisrichi Stonde. Möchid guet
Ha dänkt, üches Gäschtebuech hed scho lang nüd meh
z Frässe gha,drom gebi doch chli Fueter.
cone
1181727771000
so geil so geil so geil,
ech be iiversöchtig wie ned peckt. wott weder zrogg!! aber ech mags üch scho gönne, eigentli hends no guet, luegid as ehr ond ou s'chärri ganz bliibid!
grüsschen aus der schweiz, die cone
grüsschen aus der schweiz, die cone
Irene
1181662506000
Hey ehr zwöi aussie-guys
ech hoffe es god üch emmerno guet ond metem charre esch alles im butter
dföteli send jo ganz heiss!!
do ede CH esch alles bim alte... könneds jo
gniesseds wiiterhin & vor allem gaaanz vel glöck & erfolg be de prüefige! dröcke üch d'düme!!
liebi grüessli Irene
ech hoffe es god üch emmerno guet ond metem charre esch alles im butter
dföteli send jo ganz heiss!!
do ede CH esch alles bim alte... könneds jo
liebi grüessli Irene
Nadine
1181139113000
hej jungs - i bi grad z'singapur am flughafe u warte uf mi heiflug, da sit dir zwe mir i sinn cho u i bi sit langem mau wieder uf euerer homepage gsi.. es gseht us haettet dir immer oder immer wieder mega d'party.. schoen so, machet witer so, enjoy...
bye nadine
bye nadine
evärin
1181122123000
hei knüthchen, hei knäckebrötchen:
zuerst mal dann grad so RIESIG zum erwähnen:
HÄÄÄÄPPPYY BÖÖÖRSDEYYYYYY tooo you, knüthchen.
alles flockige, pupsige, lustige, fröhliche, amüsante, knäckebrotige, fürzlige, warme, kalte, mittelwarme, duftende, trinkende, undundund... wünsche ich dir zu deinem mega 21. geburtstagrl. ENJOY IT!
eure pix'rl sind ja wieder mal super fönky grövy, konnt' mich kaum mehr halterls auf dem pups-bürostuhl hihiihi rock on!
so, tuts weiterhin immer noch so fest geniesserln tun. jetzt wirds ja noch ne runde wildiger werden (aaalso nur ein kleinkleinwenig) GOO ONN!
machts gut. und esst nicht allzu-u viel kräuterlis, ihr wisst schon
liebes grüsschen von der evaaaaaaarina
zuerst mal dann grad so RIESIG zum erwähnen:
HÄÄÄÄPPPYY BÖÖÖRSDEYYYYYY tooo you, knüthchen.
machts gut. und esst nicht allzu-u viel kräuterlis, ihr wisst schon
liebes grüsschen von der evaaaaaaarina
Danys
1181110505000
Heinzs,
wünschä dir alles Guäti zum 21-mal Geburtslitag.
Feiert schön feuchfröhlich.
Grz.s Danys
wünschä dir alles Guäti zum 21-mal Geburtslitag.
Feiert schön feuchfröhlich.
Grz.s Danys
1181063774000
So, so, jetzt seid ihr stolze Van-besitzer. Ich mags euch gönnen. Wenn ihr dann auch Diplombesitzer sein werdet, kann fast nichts mehr schiefgehen. Ich freu mich mit euch auf weitere Abenteuer auf der anderen Seite der Welt.
Sibu
1181047396000
Salüüü
Hei mech packt jo jedes mou wenn ech öichi brechte lese ond öichi pix gseh s färnweh...
Fröied öich of cairns, det god poscht ab has e ganze monet usgahlte z cairns ond s esch mer aso nie langwiilig worde. guet, em aussi-land werds eim jo eh nie langwiilig =)
mer send chli am ufstelle för de soundcheck deheime. ez hoffed mer eifach no of guets wätter för s weekend, de chonds guet.
auso, no vöu spass öich zwe ond take care!
Greeeeetz Sibu
auso, no vöu spass öich zwe ond take care!
Greeeeetz Sibu
ex-Chefe
1181017969000
Sali sali
Üchi Fotis send jo scho emmer de Hammer. Wönsche üch scho jetzt e guete Abschloss i de Schuel ond nochhär es spannendi, loschtigi ond schäni Reis!
PS: Danke för dCharte, Sevi
PS: Danke för dCharte, Sevi
dane
1180521805000
hei heinz, nor chorz gschnell... ech be foer 9 weeks in noosa. wenn uechi reis noch noosa fuehrt -> surferparadis, denn let my know!! greetings dane (ou vo schanke, falls unbekannt fuer dich enjoy your trip.
1180385175000
Hey Sevi...
Kennste noch deine Arna-Mitbewohnerin?
Mir kam gerade die geniele Idee, auf eure Homepage zu gucken Und ich bin einfach nur neidisch! Wenn ich eure Berichte lese, will ich gleich ins nächste Flugzeug steigen und zurück nach Australien fliegen.. Hier regnets nämlich und das Leben ist recht langweilig...
Naja, bin aber gut in Deuschland gelandet und hab mich wieder eingelebt und bin gerade am überlegen, was ich studieren soll...
Also ich wollte euch auch nur eben ne tolle Zeit wünschen! Viel Glück fürs Examen und geniesst die Abenteuer, die danach kommen! (Cairns, Darwin, Segeln, Tauchen, Skydiving - Kann ich alles nur weiter empfehlen!)
Alles Gute und viele Grüße an Arna!
Johanna
Kennste noch deine Arna-Mitbewohnerin?
Alles Gute und viele Grüße an Arna!
Schnidistärn
1179575027000
Hallo Sevi
Hier ist es nach einem regnerisch kalten freien Auffahrtstag wieder schön, und frühsommerlich. Wir geniessen auch das Leben, so gut es geht, vermissen dich ein wenig und wünschen dir alles Gute und einen guten Abschluss in der Schule. So wie es aussieht, wird es nachher noch viel toller, wenn das überhaupt geht.
Tschüüs Mami
Tschüüs Mami
Tanja
1179480450000
Salüü Zäme. Wini lese, gots üüch jo wonderprächtig...
Äntli döfi üüch das säge: Ech flüüge am 13. Septämber of Noosa abe. So schad, dass mer üüs verpassid... Wänder ned nochli länger bliibe?
s'gotti evelyne
1179416752000
Hoi Sevi,
Schön zu lesen, dass ihr eine so tolle Zeit erlebt.Habe ihr jetzt mittlerweile einen Koala-Bären gesichtet? Habe mal gehört, die stinken. Stimmt das? Kann ich mir echt nicht vorstellen bei all den Eucalyptus-Blättern. Bei uns läuft alles bestens, alle gesund und g'frässig.Also ganz ganz viel Spass noch! evelyne
Peacock
1178958365000
Hallo zämä
Uiii ich bi sit em 25. februar nüme da gsi...so sorry heinz, ich schäme mich.Isch ja mega geil was so abläuft bi eu. vo de schuel hört/liest mer so nüt me am schluss, sind'r usegworfe worde wünsch eu witerhin viel fun... DANI
Eli
1178928571000
Hi guys! How is Brisbane these days? I miss it! And it is so sad that we didn't get the chance to go to the Familly once more before I had to leave!! hope you are having fun!! Hugs from Eli the norwegian girl!
tschoii
1178546909000
heeeeii mister prinz
merci für de link.. isch richtig amüsant gsi die bricht durezläse und d schnappschüss azgugge ihr hends ja richtig geilo det
mich nimmts nur chli wunder wie ihr nebet eurnä dauerbesüüfniss überhaupt was lerned *GGG*
jooo demfall machs guet und bis bald mal
grüessli
tschoii aka prinzässli
jooo demfall machs guet und bis bald mal
grüessli
tschoii aka prinzässli
1178456099000
Hallo Sevi
Danke für die Nachrichten, ich bin froh, dass es euch so gut gefällt und natürlich neidisch auf all die schönen, lustigen, skurilen und verrückten Sachen, die ich erleben könnt. Hebet Sorg und alles Gueti
Matteo Bono
1178355742000
hey buebe !!
ganz toll wie es euch da drüben immer noch, oder immer mehr, wie auch immer, gefällt...!! danke özileck für die "Chinesen-Pics" ;=)) take care and have fun.. ich hüpfe zurzeit durch die gräben..jaja erster WK - ganz traurig, aber was soll's, piis matteo
Bettina
1178170343000
jo hallöchen severus (lat. streng, ernst)...
I muess scho säge, do händer en össerscht loschtigi page entwecklet. am beschte gfallet mer d araber. ich wönsche wieterhen so vell spass!! grüessli bettina
Patrik
1178142091000
Hallo Heintie
So wasi of de föteli gse ha henders ordli loschtig. Das esch tip top, emmer volle pulle.
Ps: gruess ond Glöckwonsch im seve zom gebori!!!
Gruess Patrik und Jutta
Ps: gruess ond Glöckwonsch im seve zom gebori!!!
Gruess Patrik und Jutta
Götti Urs
1178123154000
Hoi Sevi
Das fägt bei euch ja mega. Den Bildern nach bist du mehr im Ausgang als in der Schule. Nachträglich noch viele herzliche Glückwünsche zum Geburi und viele schöne, erlebnisreiche Tage down under.
Götti Urs, Daniela, Livia
Götti Urs, Daniela, Livia
Cousindli von Knuddh
1178114461000
@ Heinz:
Danke tuusig för de Link! Esch jo meega wetzig gmacht!
A de Föteli a hender emu mega föu fun! Guet so ond möchid wiiter so!
Take care! Karin
Danke tuusig för de Link! Esch jo meega wetzig gmacht!
A de Föteli a hender emu mega föu fun! Guet so ond möchid wiiter so!
Take care! Karin
GROMADUSI
1177076240000
21 Jahre Gromadusi, wär hätte das gedacht!!Ich hoffe du hast einen tollen, unvergesslichen und amüsanten Geburi feiern können!Aso ich wäre enttäuscht von dir, wenn du es nicht ordentlich krachen lässt an deinem Geburi.Deine Geburi-Runde kannst du uns dann noch zahlen wenn du wieder zurück bist Greez GROMADUSI
Amadeus Mozart
1177062573000
Lieber Severin
Vorerst mal sonnige Grüsse aus Wien. Auch ich gratuliere dir ganz herzlich zu deinem heutigen Geburtstag. Ich habe heute Morgen bereits ein neues Lied komponiert mit dem Namen: 21 Jahre Weissbrust, allegro.
Fürstliche Grüsse
Amadeus
Fürstliche Grüsse
Amadeus
1177051924000
Hey Pedda!
Ich wünsche Dir alles Gute zum 21. Geburtstag! Geniess deinen Tag und lass es ordentlich krachen!
Viele Grüsse,
Viele Grüsse,
1177016095000
HAPPY BIRTHDAY - 21 Jahre Rolf Knie
zu deinem 21gsten Geburtstag wünsche ich dir nur das Beste Pedda !! Bleib Gesund und Munter !! Ich hoffe, du wirst den heutigen Tag (bei dir ja schon der 20. April - wohlgemerkt) kräftig geniessen !!
gruess
gruess
ja die floriane denk!
1176813974000
grüzi ihr zwei da draussen in der weiten, grossen, dicken, flauschigen, FÜRZLIGEN welt! toll, was ihr da immer reintippen tut. echt amüsant, immer diese buchstabenreihen lesen zu dürfen. und dann dies sonderbaren objekte, die man immer auf den bildchen finden tut. toll, einfach toll. hihi. und was ihr da erlebent tut, das ist dann auch ganz toll. bin fast ein kleinwenig, ja ein minimales mini-müh neidisch auf euch... aiai. ja hei, tuts weiterhin sof fest und fürzlig geniessen wie immer halt! und knäckebrot nicht so viel farting machen gell - die analia braucht auch noch bissi luft
also tut's gut machen & lasst bald wieder was von euch hören oder schreiben...
ganz dolles grüsschen von der Edeltrauda-Isidora-Balbina-Theodora-Ermeldina-Floriane
also tut's gut machen & lasst bald wieder was von euch hören oder schreiben...
1176744922000
Hello Sevi, wünsch dir noch mega spass in Australia und schon im voraus en schöne Geburtstag. Toll, was ihr da alles erlebt. Wie hält das das Portemonnaie aus?
Dein Pepps
Dein Pepps
The Undertaker
1176482144000
Ahoi Matrosen,
Besten Dank für das neue Bildmaterial - anscheinend geniessen nicht nur wir das schöne Wetter, welches um den ganzen Globus grassiert Ich hoffe, dass ihr beiden euren Aufenthalt geniesst und dabei noch das eine oder andere englische Wörtchen lernen könnt
Weiterhin viel Spass und beste Grüsse zu den Aussies,
KKC aka The Undertaker
Weiterhin viel Spass und beste Grüsse zu den Aussies,
KKC aka The Undertaker
Riga
1176448243000
Saléééé!!
Hey stitchers!!! geili föteli!! grosse style!¨
Alles klar? laufts guet (dommi frog, send jo im paradies)?
Gross de pedda am surfe!! ehh!
mer hend momentan au bombe wätter, laufe au scho met chortzhose ome!
Hey pedda, mettwoch obe bierli fömer eze de weder a be dem geile wätter!! ech dänk de a dech, neme 1,2,3 bierli för dech ond es p52 ond en sprotz ketschup!! säge nome nöntze gschmak!!
Junge gönts der das geili zit hesch, geile siech!!
hey, also jungx wönsch euch geili zit möchets weld.
ech mäld med secher gli weder!!
schabba
Hey stitchers!!! geili föteli!! grosse style!¨
Alles klar? laufts guet (dommi frog, send jo im paradies)?
Gross de pedda am surfe!! ehh!
mer hend momentan au bombe wätter, laufe au scho met chortzhose ome!
Junge gönts der das geili zit hesch, geile siech!!
hey, also jungx wönsch euch geili zit möchets weld.
ech mäld med secher gli weder!!
schabba
Csepp, alias Santa
1176383708000
Scho rächt vell Fotos ome he. Ofgrond vo de Fotos muess mer annä, dass Australie wörkli es geils Land esch. Muess gloub ou mol go. No vell Spass ond gniessit üchi Zit. Greez
Römi
1176190005000
Guten Morgen!
Ned schlächt was ehr bes jetzt erläbt händ! ond die Föteli woner üs zeigt händ, send spitze!Danke vell mol!Sevi, du besch jetzt öpe scho en Monet in Australie und hast noch immer eine Weissbrust !!! Shame on you! Also liebe Kollegen, freuie mich wieder von euch zu hören! lg Römi
1176124046000
Greetings ! Yes indeed - you are MUCH entertaining me! Reading you from New York where it is still so cold! But I'm not jealous !! no ....Off to London on thursday...you know ...Land of Palm Trees, Sunshine, Tea and Good Food !
Oh - and I hope you're learning English and not Australian !! (This is a typical Pommy Bastard thing to say!)
Sepp Trütsch
1175955641000
Lieber Dude, werter Weissbrust. Liebe Musikfreunde.
Gaby zeigt euch wos lang geht, vergisst die Schule nicht. Ach Gaby-Maus, wir lieben dich.
Danke für die neuen pics, köstlich Jungs.
Ich möchte mich an dieser Stelle beim Administrator der site "UmdieWelt" beklagen, ganz Luzern zählt sich zur regelmässigen "Kundschaft" und du bist der Meinung, es habe zu viel "Insider-Berichte". Von guten insider Informationen machst du dich zum grossen outsider. Ich hoffe, die uploads erfolgen künftig schneller.
Weiterhin viel Spass, geniesst es. Ich beneide euch!!
Jürgen (King M)
Danke für die neuen pics, köstlich Jungs.
Weiterhin viel Spass, geniesst es. Ich beneide euch!!
Jürgen (King M)
1175952883000
hallo Sevi
ja, ein bisschen geniesse ich mit euch, ist ja toll, was ihr da erlebt. Unterdessen haben wir auch warme Frühlingstage und leichte Rötung der Unterarme.
Herzlich
Herzlich
Rocco/Sylvia
1175951943000
Hoi Pedda
Haben heissen Tipp aus der Schweiz bekommen betreffend Eurer Ausie-Reise.Sehr schöne Fotos,tolle Gegend und hübsche Frauen.Da mus mächtig was los sein bei Euch.Ich hoffe eucher kleiner Freund kommt dabei nicht zu kurz.Du wirst die Ausgänge in der Schweiz sicher nicht vermissen.Auf jeden Fall eine tolle Homepage.
Gruss
Sylvia Saint/Rocco Siffredi
Wünsche megatolle Ostere und vel Spass no.Wär cool nochli Fotos vo de School gseh.
Lieber Gruss
Minu(Sir Armin)
Gaby
1175932207000
Lieber Sevi und Kollege
Ihr geniesst das Leben wohl wirklich in Australien, vergesst nur nicht, auch etwas zu lernen, davon liest man nicht viel, wie es in der Schule ist.
Eure Berichte zu lesen und die vielen Fotos zu sehen, ist super. In unserer Jugendzeit wäre dies nicht möglich gewesen, da gab es ja noch kein Internet etc.
Wir wünschen schöne Ostertage und geniesst es weiter in Australien
Gaby, Armin und Cyri
Amadeus Mozart
1175029407000
Bonjour les deux!
Merci pour toutes les fotos. c'est toujours amusant de les voire. Moi je suis à Wien et je fais des nouvelle chansons pour mon ami Patrick.
a bientot,
amadeus
a bientot,
amadeus
schneidi
1174928520000
hey baumi
bin immer gspannt a euem reisepricht vervolge. isch voll easy style. voll die insider infos
isch geil. vill spass wiiterhin, eu 2 michi grinder, haha
greets stromberg-pingu by schneidi zicke
isch geil. vill spass wiiterhin, eu 2 michi grinder, haha
greets stromberg-pingu by schneidi zicke
Irene
1174920870000
Hey ehr zwöi
Hend jo die erste täg en brisbane scho einiges erläbt. super brecht & cooli fotene. merci!
fendes emmerno mega nätt, dass ehr üs arme bürohöckers so knallhert onderhaltet.
wiiter so
Liebi grüessli Irene
Flade aka Remigius
1174917341000
Hey Pedda
Muess säge, ihr gänd euch rechtig mühe mit euchem laufende brechtli! Isch wirklich cool. Und so wie ich das gsee gfallts dir anschienend ned schlächt oder? Ich glaube du wirsch gar nümme id schwiiz zrogg cho, sondern es opera 2 in australien eröffne(mit 24h hous music)!
Sei gegrüsst!
Flade gewisser Freund von Strombose
Sei gegrüsst!
Flade gewisser Freund von Strombose
1174907420000
Hey Beda
Han do de Link vo de Irene becho, ond han dänkt schrib der etz au mol es Grüessli ine...Gniesseds kuule Wätter ond z'chille...
Chönd froh sii, sender ned do i dere Chelt, sogar no im Schnee...Hebed Sorg, Jungs!
Wiiterhen no vel Spass bim Omeräisle..
Liebs Grüessli
Verena
Wiiterhen no vel Spass bim Omeräisle..
Liebs Grüessli
Verena
two persons from good ol´Germany
1174488086000
Na, ihr beiden,das ist ja wirklich eine coole hompage.Und wir verfolgen gespannt die Fortsetzungen.Viel Spass noch und Vorsicht mit den Kangaroos, besonders den weiblichen!Gruss Gabi und Hannes
1174425959000
Good stuff jungs.. schade habe ich die chinesin auf dem brisbane "bölle" nicht gesehen ;=) man das hättet ihr festhalten müssen. Dann drück ich dir mal die Daumen mc heinz, damit auch du an einem kuulen ort hausen kannst - aber das klappt schon. ich hoffe, der pedda benimmt sich ein bisschen bei der host-family ;=)danke für die vielen und schönen impressionen, machts gut!! küsschen, Jirina Kaufmann
1174053498000
Australian wine eh !? good stuff - but maybe while you're traveling you should stick to Foster's! "That's Australian for Beer,mate!"
Great pics from Byron Bay! Much enjoying this site, and even reading some of the German - with a dictionary! Not all the words are in there !!!!
Have you eaten Kangaroo yet? Tastes like chicken!
Have you eaten Kangaroo yet? Tastes like chicken!
1174041113000
Cheers mate!
Zum Glück kann man lesen, dass ihr in Down Under noch andere Dinge tut als vor dem PC sitzen
Wenn man viel wiedererkennt sind die Fotos noch besser - ich habe Fernweh!
Geniesst weiterhin & beste Grüsse!
Chregu
Wenn man viel wiedererkennt sind die Fotos noch besser - ich habe Fernweh!
Geniesst weiterhin & beste Grüsse!
1173653580000
heey Mädels.
Frisch seht ihr aus auf den Fotos..!! Das night life in australien muss ja krass abgehen, gell Pedda !!
Schön das es euch gefällt - macht weiter so!
aber über die schönheiten auf den fotos müssen wir nochmals reden...! machts gut..! Liebe Grüsse, eure Susanne. unter dicken freunden: susi.
Schön das es euch gefällt - macht weiter so!
Hulk Hogan
1173559862000
ohooo! hätte nicht gedacht, dass ihr es schafft auf den surfbrettern zu stehen! Big Up!! Na dann viel Spass bei der Suche nach den Strandschönheiten und keep it clean!
Gruss,
The Hulkster
Gruss,
The Hulkster
JudelTrudel+Ellän-Bellän
1173469113000
tschese heiligi brüedere
getränkt vom sörfingsauzwasser-mer hends gseh uf de pics-vou d'schärfi.....
witerhee veu schpäse ond heid eifach sorg!
fette greezz us de göldlinstross
vo j. ond e.
getränkt vom sörfingsauzwasser-mer hends gseh uf de pics-vou d'schärfi.....
witerhee veu schpäse ond heid eifach sorg!
fette greezz us de göldlinstross
vo j. ond e.
1173451855000
aber hallo !!
jo Rolf, machsch jo ned mol sone schlächte idrock ufem Brett..hehe..!! ehr surfet chli i de Weltgschecht ome & ech häng si im Büro..trurig ;=)
Aber wo bliibet t föteli vo de Strandschönheite ?
sösch hender de glii kei bsuecher me uf de page..!!!
Helge Schneider
Aber wo bliibet t föteli vo de Strandschönheite ?
sösch hender de glii kei bsuecher me uf de page..!!!
Helge Schneider
voguschüüchi
1173439805000
naaa gable
wie hesches au so? aso muess scho säge, gsed stylisch us dini surfkönscht
*brrrz*
gäu ond wie s mami seid, emmer schön ufpasse. s chader jo en chräbs it shorts *griins*
hab disch liiiiib knutschiii
wie hesches au so? aso muess scho säge, gsed stylisch us dini surfkönscht
*brrrz*
hab disch liiiiib knutschiii
DJ Admin
1173422487000
he luci, kannste schon ueber die theke kucken?
1173399827000
sorry,aber dürft ihr schon ohne euren eltern
soweit weg fahren ich mein ihr seid bestimmt
noch unter 18!!!!???!!!by:luci
1173280079000
ich ben einfach nur niidisch....
de pappi
de pappi
coneeeeeeeeeeeeeeeeee
1173260103000
uäääääähhhhhhh
glii glii glii chom ou ech abeee, ha scho angscht vorem flüüge ond em lande ond em starte aber söscht gohds mer no guet, einigermasse
bes öppe i 3 woche oder so, mäude mech be üch wenn brisbane nömm secher esch wöu d'cone am start esch
schmatz, ech
schmatz, ech
evarin (floriana, fürzli)
1173253693000
hey ho K&K (knudd & knäckebrot)- servusrl nach österreichrl! hab grad euren mega, gigantischen, tollen, selbstgeschriebenen berichtrl geleserlt.. schautrl so aus, ob ihr wirklich schon in vollen zügerln geniesserlt tut. richtig so! tu michrl schon auf die fotosrl (bildcherln) fröierln und natürlich auf die weiterln berichterl
kann nur nochmalrl sagerln: ENJOY IT & BE WILD!
viele grüsserl vom frehni aus der schweizerl
kann nur nochmalrl sagerln: ENJOY IT & BE WILD!
viele grüsserl vom frehni aus der schweizerl
1172756496000
Hallo Sevi,
wünsche Dir für die Reise auch alles Gute und viel Spass, coole Begegnungen ...und etwas lernen.
Dein Pappi
Dein Pappi
Minu
1172422098000
Hoi Beda
Wünsche Der on Dim Kolleg Heinz e tolle Ufenthalt bi de Aussies.Hinderlönd kei gröbere Landschäde,extrem gebrochene Fraueherze ond wild gewordene Pokerspieler im 5 Erdteil.
Eifach alles Guete bis im September
Armin
Eifach alles Guete bis im September
Armin
Peacock
1172412532000
Na denn wünsch i em Heinz en guetä gump vom schnee i sand....
Gueti Reis eu 2
Gueti Reis eu 2
DJ Admin
1172405407000
wir wissen auch nicht mehr als die tausend klimatabellenseiten, welche man mit immensem zeitaufwand auf google.com finden kann...;D
1172368126000
hi.
wollte nur wissen,wie das wetter im märz ist (melbourn,sydney??danke
wollte nur wissen,wie das wetter im märz ist (melbourn,sydney??danke
1170776860000
Hey König Pedda!
Schöne Seite, die ihr da eingerichtet habt - werde während eurer Reise sicherlich öfters vorbeischauen. Ein Insider-Tipp von mir: Die Besuchfrequenz hat eine positive Korrelation mit den Bildern von anzüglichen Strandschönheiten. Bis zum 3. März bleibt ja noch genug Zeit für weitere Überlegung
So far,
So far,
ayleeen / hügröse
1170687051000
Jungs. ech gloubs jo gar ned as es met üch so cha abgoh wie of dem föttali! geil oder.
ech fröi mi druf met üch det onde (oder äne? oder obe? oder wo?) öppe es bierli (ehm, oder lieber e gsprötzte oder so) z'näh!
grüsschen + küsschen ech
grüsschen + küsschen ech
Fenkmotor (Carmen Fenk), Fan von Helge Schneider (mättu)
1170619510000
Ach wie schön das ihr endlich geht...
Ein bisschen traurig, eifersüchtig und und und bin ich natürlich schon. Das Schmunzeln konnte ich mir ab eurem schönen Bild nicht verkneifen.
Nun nimmt euch ein paar warme Vorsätze für euren südlichen Österreich Trip:
1) In Österreich ist es heiss - vergisst nicht orgentlich Wasser zu trinken, & bestimmt kein Alkohol.
2) Liebe Grüsse an Hermann Meier & co. evt. auch noch ein Schmatz für den erfolgreichen DJ Ötzi..ach Österreich olé..
3) I'm so glatt = ich bin so glatt...! vergisst nicht euch der Englischen Sprache zu widmen, statt mit deutschen Weibern zu versumpfen..! gelle Pedda (Insider: er steht auf gutgebaute, ältere deutsche Frauen & natürich auf waschechte Chinesen und Chinesinnen)
4) Seit gegnüber den Ausländern freundlich, adrett und zuvorkommend. Sonst stossen die euch noch aus.
5) @ Rolf Knie: halt uns mit schönen Bildern auf dem Laufenden, künstlerisch hast du ja echt was drauf - zwischendurch darf es auch mal ein Pferd sein - wir verstehen uns!
6) @ Severin: sei anständig.
7) @ Heintiiie: lass es einfach krachen!
8) Baden und Surfen ist ja wirkliche eine tolle Sache, den Frauen ein bisschen zeigen dass man ein käseschweizer ist, die sonne geniessen und und und...aber vergisst bitte nicht die Fische von mir zu grüssen.
9) So wünsch ich euch von tiefstem Herzen einen erlebnisreichen Aufenthalt in Australien. Ich beneide euch, genisst es!!!!
Rest in Peace, euer Tambomajor,
Nun nimmt euch ein paar warme Vorsätze für euren südlichen Österreich Trip:
6) @ Severin: sei anständig.
7) @ Heintiiie: lass es einfach krachen!
Rest in Peace, euer Tambomajor,
Rolf Knie
1168933289000
Grüezi Zäme
ich bin per Zufall auf euren Reisebericht gestossen und finde ihn bis jetzt echt super! ich möchte noch viel mehr von euch erfahren und freue mich auf spannende und äusserts belustigende abenteuer!
Shippendarz for real!
Shippendarz for real!